Ποιοί είμαστε

Είμαστε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων. Η πολυετής εμπειρία μας είναι προϊόν της πληθώρας έργων που έχουμε εκτελέσει στην διάρκεια των τελευταίων 20 ετών.


Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαίνιση, είτε σπιτιών είτε  επαγγελματικών χώρων. Βασικός μας στόχος είναι η κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε να είναι εξ’ ολοκλήρου βασισμένη στην φιλοσοφία της εταιρίας, για σπίτια που έχουν σαν προτεραιότητα τον άνθρωπο και την άνετη διαβίωση του μέσα σε αυτά.


Κάθε κατασκευή για να γίνει σωστά, εξαρτάται από την σχεδίαση – μελέτη που απαιτείται, την ποιότητα και την αξιοπιστία των υλικών και την ποιοτική και αξιόπιστη εργασία των συνεργείων που την εφαρμόζει.


Κάθε κατασκευή για εμάς αποτελεί πρόκληση, όσον αφορά την σχεδίαση της, την τελική πρόταση η οποία και θα υλοποιηθεί, μέσω των συνεργατών μας και των συνεργείων μας, που ξεχωρίζουν για την επιμελημένη και σωστή εφαρμογή των υλικών.


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε παράγονται από τις καλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες στο είδος τους και συνοδεύονται με το κατάλληλο πιστοποιητικό κατά τα εγκεκριμένα νομίμως πρότυπα, καθώς και όποτε απαιτείται σε έργα πιστοποιημένα συστήματα από τις μεγαλύτερες εταιρίες.

Υπηρεσίες

 

  • ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΧΩΡΟΥ
  • ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ
  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  • ΕΠΙΒΛΕΨΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΟΥ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ

© Developed by Jetnet